Close

De talloze features van Careerbox zorgen ervoor dat dit de beste recruitment software in de markt is. Voor een lage prijs bent u in no-time gestart.

e-Recruitment Software die efficiënt jouw kandidaten matched.
Geen ‘tralala’, maar kant-en-klare selectietools. 

Vacatures plaatsen

Een vacature opstellen is heel eenvoudig. Met vooraf gedefinieerde velden hebt u in een handomdraai uw eerste vacature geplaatst.

Vacatures plaatsen
Selecties

Je kandidaten worden automatisch toegevoegd in de juiste selectiemap. Knip- en plakwerk is dus overbodig.

Selecties
Matching van kandidaten

Gedaan met giswerk: in een oogopslag heeft u een zicht welke kandidaat het best matched voor je vacature.

Matching van kandidaten
Evaluaties en notities

Elke kandidaat in het systeem krijgt standaard een evaluatiefiche, de mogelijkheid om een rating te geven en notities toe te voegen.

Evaluaties en notities
Talentpool

Alle kandidaten die hun sollicitatie reeds hebben doorgestuurd blijven in de software staan. Via zoekopdrachten ben je snel bij je talenten.

Talentpool
In-app messaging

Een rekruteerder kan contact opnemen met de gewenste kandidaat. Zo blijven alle gesprekken en afspraken gebundeld in Careerbox.

In-app messaging
Integratie in website

In een handomdraai staat jouw job board gekoppeld aan je site. Geen hokus-pokus, geen poespas. Onze support helpt je graag met de koppeling.

Integratie in website
White label / personalisatie

Kleurtjes en logo’s: de branding van jouw bedrijf of merk staat centraal. We voorzien standaard dat onze recruitment software in jouw marketing-plaatje past.

White label / personalisatie
SLA & Support

Geen software zonder support. We brengen regelmatig verbeteringen en vernieuwingen aan onder de motorkap. Daarbij luisteren we graag naar jullie bevindingen!

SLA & Support

Kort samengevat:

Het job board van Careerworld is gemaakt om kandidaten effectiever aan te trekken, plaatsen van vacatures te vergemakkelijken en communicatie te centraliseren.

Careerbox beschikt over de juiste wervingstools om jouw HR-processen vlot en eenvoudig te laten verlopen.