Close

Full service recruitment software

Het ‘Expert’-pakket (of Full service recruitment software) is het complete pakket om jou aanwervingen tot een succes te brengen.

Job board

Het epicentrum van jouw vacatures, waar kandidaten kunnen solliciteren en jobomschrijvingen kunnen bekijken. De vacatures worden SEO-vriendelijk opgebouwd, voor het beste resultaat in zoekmachines.

Vacatures

Maak eenvoudig vacatures aan via de vacaturemanager: in een oogwenk heb je een overzicht over de openstaande vacatures, alsook de mogelijkheid om bestaande vacatures bewerken

Jobfilters instellen

Niemand weet beter dan jij wat een kandidaat moet bezitten om geschikt te zijn voor je vacature. Stel de filters in en Careerbox maakt de matching als je een sollicitatie ontvangt.

Sollicitaties ontvangen

Krijg meldingen per e-mail als een kandidaat zijn profiel doorstuurt. De profielen worden meteen bewaart in Careerbox, zodat je alles in 1 overzicht hebt.

Selectiemappen

Alle kandidaten worden ordelijk gesorteerd per vacature in een selectiemap. Met een klik heb je direct al je sollicitanten in een overzicht. In het Expert-pakket heb je de mogelijkheid om bijkomende selectiemappen aan te maken.

Evaluatiefiches

Een fiche bevat de mogelijkheid om notities toe te voegen, bv. tijdens het sollicitatiegesprek. Terwijl je de notities toevoegt heb je in één oogopslag de matching-waarden ernaast staan, zodat je gerichte vragen kan stellen tijdens het interview.

In-app messaging

Beheer je berichtenverkeer op 1 plaats: onze in-app messaging laat toe om met de kandidaat te communiceren vanuit Careerbox.

Talentpool

Alle kandidaten die ooit gesolliciteerd hebben blijven in de applicatie staan. Heb je dé geschikte kandidaat gevonden, maar nog niet de geschikte plek? Geen probleem: bewaar je talenten om ze later sneller terug te kunnen contacteren!

Full service recruitment software: Expert abonnementen

Vanaf €29 per maand

Voordelen

Snelle integratie

Vliegensvlug vacatures op je website plaatsen dankzij eenvoudige integratie

Responsive job board

Mobiele apparaten, tablets, desktops en laptops. We can handle it! 

Gepersonaliseerd

White label job board software: kleur en logo’s volgens jouw branding