Close

Werving en selectie software

Het ‘Pro’-pakket (of de werving en selectie software) is de sleutel naar beter beheer van je aanwervingen. Met de mogelijkheid om vacatures te plaatsen en bewerken, profielen van kandidaten te matchen en bekijken, ben je in no-time gestart.

Job board

Het epicentrum van jouw vacatures, waar kandidaten kunnen solliciteren en jobomschrijvingen kunnen bekijken. De vacatures worden SEO-vriendelijk opgebouwd, voor het beste resultaat in zoekmachines.

Vacatures

Maak eenvoudig vacatures aan via de vacaturemanager: in een oogwenk heb je een overzicht over de openstaande vacatures, alsook de mogelijkheid om bestaande vacatures bewerken

Jobfilters instellen

Niemand weet beter dan jij wat een kandidaat moet bezitten om geschikt te zijn voor je vacature. Stel de filters in en Careerbox maakt de matching als je een sollicitatie ontvangt.

Sollicitaties ontvangen

Krijg meldingen per e-mail als een kandidaat zijn profiel doorstuurt. De profielen worden meteen bewaart in Careerbox, zodat je alles in 1 overzicht hebt.

Selectiemappen

Alle kandidaten worden ordelijk gesorteerd per vacature in een selectiemap. Met een klik heb je direct al je sollicitanten in een overzicht.

Werving en selectie software: Pro abonnementen

Vanaf €19 per maand

Voordelen

Snelle integratie

Vliegensvlug vacatures op je website plaatsen dankzij eenvoudige integratie

Responsive job board

Mobiele apparaten, tablets, desktops en laptops. We can handle it! 

Gepersonaliseerd

White label job board software: kleur en logo’s volgens jouw branding